Molter Consult

rådgivningspartner inden for sikring, sikkerhed og risikostyring

Molter Consult er en rådgivningspartner indenfor sikring og sikkerhed. Vores ekspertise ligger indenfor komplekse sikringsløsninger i højsikkerheds-segmentet. Vores erfaring med denne type løsninger giver vores kunder sikkerhed for en bæredygtig løsning.

Molter Consult tilbyder et totalkoncept indenfor de lukkede psykiatriske institutioner, hvor der arbejdes med balancen mellem behandling, sikkerhed og trivsel. I denne løsning arbejdes der med meget erfarne medarbejdere indenfor det lukkede behandlingsmiljø.

KOMMUNER OG REGIONER

Uvildig sikringsrådgivning i forbindelse med udbud og projektering. Kompetent sparringspartner i udarbejdelsen af strategier og konkrete handlingsplaner.

Læs mere

PSYKIATRISKE INSTITUTIONER

Læs om vores koncept, der specifikt henvender sig til psykiatriske institutioner med sikring.

Læs mere

FÆNGSLER OG LUKKEDE INSTITUTIONER

Overblik og sikringsbehov ved nyopførelser, eller ved tilpasning og opdatering af eksisterende sikringsløsninger. Udarbejdelse af udbudsmateriale.

Læs mere

SIKRING AF KIRKER

Rådgivning om sikring af kirken og dens kulturskatte. Fokus på identificering af risikoområder og forslag til konkrete tiltag, der minimerer generne for kirkegængerne.

Læs mere

OM OS

Molter Consult er rådgivningspartner inden for sikring og sikkerhed. Vores rådgivning har fokus på fysisk sikring OG medarbejdernes hverdag og rutiner,

Læs mere