Molter Consult

Din rådgivningspartner inden for sikring, sikkerhed og risikostyring

Molter Consult er din rådgivningspartner indenfor sikring og sikkerhed. Vores ekspertise ligger indenfor komplekse individuelle sikringsløsninger i højsikkerheds-segmentet, samt Forsikring og Pensions sikringsniveau 10-60. Vores erfaring giver vores kunder sikkerhed for bæredygtige løsninger.

Hjælp til skadeopgørelse

Vi tilbyder forsikringshjælp og rådgivning, samt taksering af skader til både private, erhverv, landbrug.
Der er mulighed for en totalløsning, hvor der både sker skadestakseringen, opgørelse og genlevering. Herved får du den rigtige styring af pris og kvalitet.

FÆNGSLER OG LUKKEDE INSTITUTIONER

Overblik og sikringsbehov ved nyopførelser, eller ved tilpasning og opdatering af eksisterende sikringsløsninger. Udarbejdelse af udbudsmateriale.

Læs mere

KOMMUNER OG REGIONER

Uvildig sikringsrådgivning i forbindelse med udbud og projektering. Kompetent sparringspartner i udarbejdelsen af strategier og konkrete handlingsplaner.

Læs mere

PSYKIATRISKE INSTITUTIONER

Læs om vores koncept, der specifikt henvender sig til psykiatriske institutioner med sikring.

Læs mere

SIKRING AF KIRKER

Rådgivning om sikring af kirken og dens kulturskatte. Fokus på identificering af risikoområder og forslag til konkrete tiltag, der minimerer generne for kirkegængerne.

Læs mere

OM OS

Molter Consult er rådgivningspartner inden for sikring og sikkerhed. Vores rådgivning har fokus på fysisk sikring OG medarbejdernes hverdag og rutiner,

Læs mere